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제빵기로 중력분 사용해 식빵만들기. (Make bread with all-purpose flour in a Hamilton B…

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작성자 도시락여왕 bentoquee… 작성일20-02-25 00:00 조회8회 댓글0건

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Easy to make bread with a Hamilton Beach bread machine!!

Making bread with all-purpose flour can be successful with this recipe.
I failed it lots of times, but finally, I got a perfect recipe!!
If you don’t have a scale, don’t worry. If you have a measuring cup, you can try this.

What you need.
Flour 350g = 2 cups
Milk 250g = 1 cup (has to be full) (good to be room temp.)
Powdered milk 14g = 2 full tablespoons
Sugar 26g = 2 full tablespoons.
Salt 7 g = less than 1 tablespoon.
Instant Yeast 4g = less than 1 tablespoon.
Butter 2 tablespoons = use solid butter (no need to be room temperature)

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오븐없이 제빵기로 빵만들기 어렵지 않아요!!

강력분이 아닌 중력분으로도 맛있는 빵을 만들 수 있답니다.
여러가지 레시피를 시도해보고 마침내 중력분으로 맛있는 빵 만들기 성공!
저울이 없이도 만들 수 있는 대략의 레시피를 적어놓았어요.

아래가 원 레시피 이구요, 영상은 저울을 사용했지만, 저울이 없을때 무엇을 이용해 얼만큼 넣어야 할지 보여드리기 위해 1~2g 의 오차범위 내에 만들어 보았어요. 레시피에 맞게 넣으면 더 맛있지만 살짝 오차가 나도 맛있는 빵이 된답니닷^^

준비재료
밀가루 350 g = 2 cups
우유 250g = 1 cup (넘칠듯말듯 한컵 가득) (너무 차갑지 않은게 좋아요)
탈지분유 14 g = 숙가락 듬뿍 2스푼
설탕 26 g = 숟가락 듬뿍 2스푼
소금 7 g = 숟가락 한스푼 안되게.
인스턴트 이스트 4g = 숟가락 한스푼 안되게.
버터 눈금 2개분량 = 딱딱한것 그대로 사용.

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